Obarjene in poltrajne salame

Obarjeno želodcu je podarjeno!

Široka paleta izdelkov, ki imajo prav tako široke možnosti in načine uporabe. Od posebne, pariške, vikend salame, salame z zeljenjavo, do tirolske, šunkarice, bavarske, poljske, brdske ali planšarske, ki ji je dodan sir. Posebnež med obarjenimi in poltrajnimi izdelki je gorenjski želodec. Izdelki imajo primerno hranilno vrednost in malo maščob.

Posebna salama z zelenjavo

Posebna salama z zelenjavo

Posebna salama

Posebna salama

Pariška salama

Pariška salama

Vikend salama

Vikend salama

Tirolska salama

Tirolska salama

Brdska pečena salama

Brdska pečena salama

Poljska pečena salama

Poljska pečena salama

Gorenjski želodec

Gorenjski želodec

Gorenjski želodec je posebnost naše kulinarične dediščine. Mesarstvo Čadež izdeluje obe vrsti želodca, s kašo in brez. Možnost za njegovo uporabo in uživanje so različne. Lahko ga uživamo pokuhanega ali hladnega. Z njegovim specifičnim okusom in aromo ter pestrimi možnostmi priprave bi morali sooblikovati kulinarično razpoznavnost Gorenjske in Slovenije.