MESNINE | EKO MESO IN MESNINE | SVEŽE MESO | POLPRIPRAVLJENE JEDI | PRIPRAVLJENE JEDI | CATERING | RECEPTI | POSLOVNA DARILA |
---|
Klobase
Suhe mesnine
Trajne mesnine
Pečene mesnine
Hladetine in aspiki
Meso in mesnine za žar
Paštete in namazi
Salame
Zabele
Mesni narezki
Poslovna darila
Dediščina izdelovanja trajnih mesnih izdelkov na Slovenskem je zelo bogata. Številne pokrajinske posebnosti in značilnosti, cela zakladnica tehnologij in načinov konzerviranja v dimu, na zraku in kraški burji. To dediščino nadaljuje in razvija Mesarstvo ČADEZ. Mojstri mesarji izdelajo izvrstne trajne salame kot so kmečka, domača, goveja, jelenova in konjska. H kosu dišečega črnega kruha se prileže čajna ali domača klobasa. Slednja tudi z zaseko, v kateri ima svoje "domovanje". Od balkanskih trajnih mesnih posebnosti izdelujejo sudžuk, med našimi slovenskimi posebneži pa je znameniti visoški želodec. Odlično boste narezali tudi suho govejo obešanko, dimljeni svinjski hrbet brez kosti, dimljeno panceto in domači zašinek, suhi vrat ali kot mu ponavadi pravijo budžola. Prava mojstrovina je domači pršut s kostjo, za katerega potrebujete le še primeren nož in roko...